Ingatlan Tanácsadói Alaptanfolyam

Gratulálok! Felvettek valamely ingatlan hálózathoz „ingatlan értékesítő” (vagy más szóval „ingatlan tanácsadó”) pozícióba.

Mi következik most.

Ha valóban nem egy „zugirodában” kezdted meg az ingatlanos karriered akkor el fognak küldeni egy úgynevezett ALAPTANFOLYAMRA.

Ennek az lesz a célja, hogy sok olyan dolog már akkor világos legyen számodra mikor még csak emeled a telefont és az első ügyfeled telefonszámát kezded tárcsázni.

Az alaptanfolyam után sokkal magabiztosabban kezded el a munkát, így sokkal jobban átjön a hangodon, a testtartásodon, a hozzáállásodon, hogy TE bizony ÉRTESZ ahhoz amit csinálsz.

Miért fontos ez? Miért nem lehet szép lassan összeszedni a tudást és az önbizalmat?

Gondolj bele. Te kire bíznád az autódat? Arra aki fejvakargatva és tesze-toszán, kezét tördelve nyitogatná a kocsid csomagtartóját, ott keresve benne a hibás motort?

Vagy inkább arra a szakemberre aki már a telefonba, nyugodt hangon visszakérdez: „És milyen hangmagasságú kopogást hall a motortér felöl? Erős, mélyet, vagy magas, csilingelőt? Mert ha az elsőt, akkor az lehet a baja, hogy…” És már mondja is a lehetséges okokat.

Puff!

No, melyikhez vinnéd? Melyikben bízol jobban?

Tudom, hogy a kezdőnek is meg kell sok mindent tanulnia, és hogy mindenki volt valamikor kezdő, de nem sokkal jobb neked is és az ügyfeleidnek is, ha rögtön tudsz nekik segíteni legalább elméleti szinten?

Te azért kezdtél ingatlanozni, hogy pénzt keress.

Mikorra tervezed az első bevételed?

A 2. vagy 3. hétre vagy inkább a 2. vagy 3. hónapra?

Ha az elsőt preferálod, akkor úgy indulj a „csatába”, hogy előtte már elméletben tudsz is valamit az ingatlanozásról.

Az alaptanfolyam épp ebben fog téged segíteni. Tanulj meg ott annyi minden, amennyit csak tudsz! A Te pénzkereseted fogja segíteni.

Tarnóczi Sándor